- 1,8 kg rosii;
- 500 g carne de pasare fiarta;
- 400 g maioneza;
- 150 g telina;
- 200 g mere;
- 20 g mustar Olympia;
- 1 legatura de verdeata;
- sare si piper.
Mod de preparare: Se aleg rosii de aceeasi marime si se taie capacele. Se scobesc cu o lingurita de scobit rosii si se aseaza cu gura in jos sa se scurga. Se dezoseaza carnea de pasare fiarta si se taie julien. Telina si merele se rad pe razatoare si se amesteca cu carnea. Apoi se adauga maioneza, piperul, mustarul, verdeata si se amesteca bine. Umpleti rosiile cu acesta compozitie. Se aseaza pe un platou si se orneaza dupa gust.
Util de stiut:
- O compresa cu gheata si mustar Olympia este buna pentru calmarea crampelor.
- Consumarea mustarului Olympia ajuta la degajarea cailor respiratorii, curatand sinusurile, ajutandu-ne sa respiram mai usor.
Sfaturi oferite de mustarul Olympia.