Trendyol, unul din cele mai importante marketplace-uri globale de e-commerce, a donat haine și încălțăminte unui număr de 300 de elevi și studenți din mediul rural din România, în cadrul campaniei „Rechizite pentru viitor 2024”, inițiată de Asociația Îngeri pentru Suflete. Până în prezent, peste 1000 de articole Trendyol au fost distribuite beneficiarilor începând cu data de 8 septembrie.

Pachetele, constând în haine, încălțăminte, alături de rechizite, au ajuns la elevi și studenți, cu vârste cuprinse între 6 și 20 de ani, din județele Arad și Botoșani, în localitățile unde a fost nevoie. Parteneriatul cu cadrele didactice din comunități a facilitat identificarea nevoilor locale și distribuirea eficientă a ajutoarelor.

„Ne bucurăm că putem contribui la campania „Rechizite pentru viitor 2024” și oferi copiilor din medii defavorizate nu doar resurse materiale, ci și încrederea și motivația necesară pentru a-și continua educația. Viziunea noastră este de a avea un impact social pozitiv asupra comunităților în care ne desfășurăm activitatea. Colaborarea cu Îngeri pentru Suflete este un prim exemplu de parteneriat cu o organizație caritabilă din România și este doar începutul”, declară Irem Yılandil, Head of International Expansion, Trendyol Group.

„Parteneriatul cu Trendyol a adus o schimbare semnificativă toamna aceasta în viața elevilor și studenților din comunitățile defavorizate vizate. Copiii au primit obiecte esențiale care le permit să se integreze și să nu se mai simtă diferiți sau rușinați în fața colegilor. În familiile fără posibilități din România, accesul la îmbrăcăminte adecvată poate face diferența între a continua sau a abandona școala. Suntem recunoscători pentru sprijinul oferit de Trendyol și suntem convinși că acest parteneriat va contribui la reducerea abandonului școlar și la creșterea încrederii de sine a beneficiarilor, oferindu-le șansa la un viitor mai bun”, declară Alexandra Timar, fondator și Președinte al Asociației Îngeri pentru Suflete.

Prin campania „Rechizite pentru viitor 2024”, Asociația Îngeri pentru Suflete, alături de parteneri precum Trendyol, își propune să sprijine peste 5.000 de elevi și studenți din medii defavorizate, oferindu-le haine, încălțăminte și rechizite esențiale noului an școlar.