Cu mici excepții, când este vară este cald peste tot. La noi este cald și la fel este în toate destinațiile tradiționale de vacanță, iar Emiratele nu fac excepție. Cu toate acestea, atât localnicii, cât și turiștii, au opțiuni pentru a se bucura de vară, de weekenduri și de vacantă!

Descoperiți mai jos o selecție cu cele mai bune activități și atracții pentru a înfrunta căldura în această vară în Ras Al Khaimah, emiratul naturii. Trebuie spus că acest emirat are norocul de a fi cel mai nordic dintre cele 7 și de a avea munți înalți de aproximativ 2,000m, unde temperaturile sunt cu până la 10 grade mai scăzute decât la nivelul mării.

ACTIVITĂȚI PE MUNTE

Zborul Jais – Cea mai lungă tiroliană din lume

La ce să vă așteptați?
Fiecare participant va fi echipat cu un costum special și un ham în stil de supererou, echipament care permite zborul aerodinamic pe o distanță de 2,83 km cu viteze mari. Veți zbura peste vârfuri montane ascuțite și veți traversa prăpăstii adânci la viteze de până la 160 km/h. Sunt trei minute pline de adrenalină ce trec repede (sau foarte încet) la altitudinea de 1.680 de metri deasupra Golfului Arabic. Zborul Jais este cu siguranță o experiență unică în viață!

 Jais Sledder – Cea mai lungă pistă de bob din regiune

Veți atinge viteze de până la 40 kilometri pe oră în timp ce coborâți în viteză prin lanțul muntos Hajar, șerpuind printre panorame cu priveliști sectaculoase. Viteza pare amplificată de zece ori deoarece stați atât de aproape de sol. Cursa totală durează aproximativ opt minute și acoperă cei 1.840 de metri de curbe strânse și valuri ondulate.

Ceai de după-amiază la 1484 by Puro

Savurați o ceașcă răcoritoare de ceai și o selecție delicioasă de produse de patiserie și sandvișuri, în timp ce vă bucurați de priveliștea uimitoare asupra lanțului muntos Hajar. Pentru cei cu poftă de dulce, există o gamă de delicatese gourmet și prăjituri, toate perfect acompaniate de o selecție rafinată de ceaiuri și cafele.

ACTIVITĂȚI ÎN AER LIBER

Înot cu Cămile
Înotul cu cămile de curse pe plajă este o experiență extraordinară de care puțini au avut parte. Observându-le înotând, vei înțelege forța, rezistența și manevrabilitatea lor. Veți avea ocazia să le însoțiți, pe măsură ce ele înoată și plutesc în fața voastră.

Golf nocturn la Al Hamra Golf Club

Seara, când căldura zilei se domolește, Al Hamra Golf Club folosește cele mai noi reflectoare care nu poluează, pentru a le permite pasionaților de golf să joace până noaptea târziu.

Sporturi nautice

Resorturile din Ras Al Khaimah oferă o mulțime de sporturi nautice pentru a vă ajuta să vă răcoriți și să vă distrați la plajă. Opțiunile sunt nesfârșite, de la jet ski de mare viteză, bărci tip banană, parasailing și flyboarding, până la opțiuni mai liniștite precum caiacul.

ACTIVITĂȚI ÎN INTERIOR

Padel Tennis în interior la Padel Beach

Dacă sunteți în formă și vreți să rămâneți așa, vă invităm la primul teren de padel tennis în interior din Ras Al Khaimah. Este o combinație între tenis și squash, dar mai ușor și jucat pe un teren mai mic, în mare vogă acum. O activitate distractivă pentru familii, mai ales că cel mai bine se joacă la dublu.

Tridom la Manar Mall

Ideal pentru copii și adulți cu inima de copil, Tridom este un centru de divertisment interior cu atracții care vă vor ține ocupați ore în șir.

Fly Zone Trampoline Park

Un parc de aventuri în interior, unde puteți juca dodge ball, încerca cursa de obstacole Ninja Warrior, freestyle, sărituri într-o groapă de spumă sau vă puteți exersa mișcările pe un Air Bag super moale.

LOCURI DE MÂNCAT ȘI BĂUT

Cafenele Instagramabile la Grove Village

Un mall contemporan cu cafenele cool și neconvenționale care sunt incredibil de instagramabile. Alegeți dintre cafeneaua boutique Ten11 și Hoof Café, specializate în cele mai bune boabe de cafea din întreaga lume, până la Okayberry, cu bolurile sale sănătoase de acai sau Protein House, ideal pentru iubitorii de fitness. Restaurante libaneze, locații ce vând burgeri și preparete japonez sunt, de asemenea, în meniu.

Băuturi la apus, la Neos Sky Bar

Pentru o seară elegantă sub stele, mergeți la singurul sky bar din Ras Al Khaimah șibucurați-vă de cocktailuri creative și gustări ușoare, de la platouri de sushi și tapas până la specialități mediteraneene. Situat la ultimul etaj al hotelului Movenpick Resort Al Marjan Island, barul oferă o priveliștile de 360 de grade și briza mării, în completare.

Brunch cu fructe de mare de sâmbătă la The Cove Rotana

Brunch-ul este o tradiție în UAE, iar o extravaganță spectaculoasă a sa, cu fructe de mare, poate fi savurată în fiecare sâmbătă de la 13:00 la 16:00 la Basilico, restaurantul casual fine-dining din Cove Rotana Resort.

Barul de whiskey de la InterContinental Ras Al Khaimah Resort and Spa

Spațiul arată ca o bibliotecă, iar în acest cadru se servesc cocktailurile inovatoare și o gamă extinsă de peste 60 de whiskey-uri din întreaga lume. Barul se numește Amber și este locul perfect pentru a privi lumea în timp ce savurați o gustare ușoară și un whiskey bun.

Mâncați precum localnicii la Madfoon

Fondat în 2009, Madfoon a început în Ras Al Khaimah ca un restaurant cu mâncare arabă numit „Madoon Al Sadda.” Calitatea sa deosebită și serviciile distincte l-au transformat rapid într-o poveste de succes, cunoscut pentru carnea sa fragedă și orezul cu arome speciale.

ODIHNĂ ȘI RELAXARE

Zi de plajă și piscină la Banan Beach

Petreceți o zi plină de distracție la Banan Beach! Acest loc inspirat din stilul mediteranean are șezlonguri în dungi, o piscină răcoritoare și un meniu de mâncăruri pe marginea piscinei care va fi pe placul tuturor.

Experiența Rainforest la Ritz-Carlton, Al Wadi Desert

Ierburi și mirodenii locale, terapeuți experți și facilități de hidroterapie rejuvenante se îmbină pentru a crea o experiență SPA de lux. Rainforest oferă șansa de a vă deconecta cu adevărat și de a atinge liniștea și calmul care ne scapă în viața de zi cu zi.

Chiar și vara, Ras Al Khaimah are o ofertă bogată de atracții și activități pe care le puteți descoperi la fața locului. În plus, vara hotelurile din destinașie au promoții de tipul “copiii până într-o anumită vârstă sunt cazați gratuit”, acest lucru reprezentând o facilitate importantă. Descoperiți mai multe pe visitrasalkhaimah.com!