Tețetă oferită de www.labucatarie.ro
Adaugati culoare scrambled-ului cu legume, adaugand ardei si spanac. Aceasta reteta de mic dejun frumos colorata va lumina chiar si cea mai intunecata dimineata.
Ingrediente pentru scrambled cu legume
• 1 lingura ulei de masline;
• 1/2 ardei rosu, taiat cubulete;
• 1/2 ardei verde, taiat cubulete;
• 2, 3 rosii cherry taiate cubulete;
• Putin piper;
• 1/2 ceapă mica, tocata fin;
• 1 catel de usturoi mic, tocat fin;
• 2 felii de paine prajita;
• 50 g baby spanac;
• 3 oua.
Mod de pregatire scrambled cu legume
Intr-o tigaie medie, adaugati uleiul si lasati 1 minut. Apoi, adaugati ardeiul, ceapa si usturoiul la foc moderat, amestecand din cnad in cand. Lasati pe foc 3 – 5 minute, pana se inmoaie.
Daca nu aveti paine prajita, o puteti praji intr-o alta tigaie.
Dupa ce ardeii, ceapa si usturoiul s-au inmuiat, adaugati si spanacul si amestecati din nou.
Apoi, adaugati rosiile taiate cubulete si ouale si amestecati-le rapid timp de 30 de secumde – 1 minut, pana devin moi si cremoase.
Luati cu o lingura si puneti pe feliile de paine prajita. Serviti imediat alaturi de un pahar de suc proaspat de portocale si cateva felii de avocado.
www.labucatarie.ro va ureaza Pofta buna cu voie buna!