Rețetă oferită de www.labucatarie.ro

Pentru acest preparat, incepeti cu pregatirea aluatului, asa cum am invatat mai devreme.

Atunci cand stiti ca aveti musafiri si stiti ca le place bucataria italiana, puteti prepara aluatul cu o zi inainte.

Cu siguranta stiti ca le oferiti ceva proaspat, facut in casa, cu ingrediente de calitate, fara conservanti, iar preparatul final este delicios.

Secretul unor ravioli buni este o foaie de aluat intinsa cat mai subtire.

Ingrediente pentru ravioli cu urda

• 400 g aluat de paste;

• 250 g urda;

• 1 legatura ceapa verde;

• 1 legatura marar;

• 100 g baby spanac;

• 4 linguri pesmet;

• 50 ml ulei de masline;

• Sare;

• Piper.

Mod de preparare ravioli cu urda

Intindeti aluatul de paste intr-o foaie cu grosimea de 3 mm. Decupati din foaie rondele sau patrate cu ajutorul unui pahar mai mare. Lasati rondelele sa se usuce timp de o jumatate de ora. In acest timp, pregatiti umplutura. Amestecati urda cu verdeturile tocate foarte marunt. Asezonati cu sare si piper. Puneti pe jumatate din rondele cate 1 lingura de umplutura. Acoperiti-le cu rondelele ramase, apasand marginile pentru a se lipi. Cel mai bine este sa presati marginile cu dintii unei furculite. Puneti apa cu sare la fiert si cand clocoteste, puneti ravioli la fiert. Fierbeti-i la foc mic, ca sa nu se sparga. Se fierb 15-20 minut, apoi se scot, se scurg si se acopera cu un strat de pesmet prajit in ulei. Serviti cu un sos de rosii.

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta buna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.