– 0, 250 kg malai;
– 0,5 l lapte;
– 0,080 kg unt;
– 0,5 l apa;
– 0,030 kg ceapa verde;
– 0,030 kg patrunjel;
– 0,030 kg marar;
– 0,030 kg busuioc;
– 0,030 kg oregano;
– 0,020 kg cascaval;
– 0,100 Kg parmezan;
– 0,002 kg sare;
– 0,001 kg piper;
– 0,005 kg usturoi.
Mod de prepapare: Puneti la fiert apa impreuna cu sarea, piperul, laptele si untul. Cand fierbe, se pune malaiul si se fierbe aproximativ 20 de minute. Cand este gata se introduc verdeturile tocate marunt si branzeturile rase. La servire se pot adauga diferite toping-uri obtinute din legume proaspete. De exemplu rosii tocate marunt amestecate cu busuioc.
Acesta reteta a fost scrisa si pregatita de Chef Nicolae Vasile, membru al GallArt Food Solution