pastecutonEste o reteta pentru o masa cu un continut scazut de grasimi. Se poate servi alaturi de o salata cu rosii, salata verde, castraveti.

Ingrediente:

  •  500 g paste;
  • 2 linguri de unt;
  • 2 cepe tocate marunt;
  • 4 linguri de faina;
  • 4 cesti de lapte degresat;
  • 250 g branza degresata;
  • 425 g ton maruntit sau ton fiert;
  • frunze de pătrunjel, tocat;
  • 1 mana de pesmet integral

Mod de preparare:  Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Se pun pastele la fiert, se scurg si se lasa in apa rece pana pregatiti celelalte ingrediente. Topiti untul intr-o tigaie mare si adaugati ceapa. Lasati pe foc pana aceasta devine translucida. Apoi adaugati faina, mai lasati timp de 1 minut si apoi luati de pe foc. Amestecati toate acestea cu laptele degresat. Puneti amestecul pe foc pana ajunge la punctul de fierbere. Luati de pe foc si adaugati branza, patrunjelul si tonul. Scurgeti pastele, adaugati peste ele compozitia rezultata mai devreme si turnati totul in tava. Presarati deasupra pesmetul si coaceti 20 – 25 minute pana cand pastele devin aurii.

Pofta buna !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.